Avslutter helgen på beste vis

God søndagskveld ♥ I dag har nevøen min, Lucas, blitt 5 år, og jeg kan huske det som om det var i går at han kom til verden. Tiden flyr alt for fort! Jeg husker den tiden der jeg bare skulle ønske at han ble litt eldre slik at jeg kunne snakke med han og leke med han. Og nå har jeg jammen meg to råtasser som gjør nettopp dét! Dagen har jeg derfor tilbringt med familien – med både burger, småkaker & is. Jeg ligger derfor halveis liggende, halvveis sittende i sengen nå.

IMG_1988 copy

Denne helgen har vært skikkelig koselig! I går feiret vi Sara som blir 21 på tirsdag. Så i dag har jeg vært ganske redusert, men absolutt en kveld med mye kos & fine mennesker. Etter en slik helg må man nesten ha litt alenetid. Jeg har derfor brukt tiden etter at jeg kom hjem med å ha på ansiktsmaske og smurt inn kroppen med en herlig bodylotion. Jeg elsker å bruke tiden på å pleie meg litt ekstra. Jeg føler jeg aldri får så mye tid til det – eller så glemmer jeg det bare, hehe. Så nå skal jeg bytte ut macen med en bok, og slappe av resten av denne søndagen. Dere får ha en fin kveld videre fine dere

– Hva har du gjort i helgen? –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *