JEG BYTTER BLOGGPLATTFORM

I forrige uke ble bloggen min 6 år. Tenk at jeg har holdt på med dette i så mange år!! Det er jo helt utrolig at jeg har holdt ut. Jeg er en ganske rastløs person og er ofte på utkikk etter nye ting å gjøre, men blogging har tydligvis vært min greie. Her får jeg både dele mine tanker, mine opplevelser, erfaringer, og ikke minst; mine bilder & videoer. Jeg elsker å være på blogg.no. Det er så sikkert & trygt. Og det er jo der det hele startet!

Men tiden forandrer seg, med bloggingen også. Jeg tenker ofte at det er så rart at bloggere har blitt kjendiser. Man ser bloggere på TV hele tiden, og ikke minst; har vi fått vårt eget TV-prgram, nemlig Bloggerne. Jeg syns det er så rart hvordan alt har blitt til. Det startet med en liten dagbok på nett, og nå har det tatt helt av. Jeg vet ikke om jeg syns det er positivt eller negativt. Det er vel begge deler.

For noen uker siden inngikk jeg en avtale med en ny bloggplattform. Unitedbloggers.no. Jeg er litt nervøs, men mest spent på det som venter meg fremover! Jeg vet det kommer til å bli bra. Det er så mange gode bloggere som skal bytte over til Unitedbloggers så jeg tror det blir helt supert. Der blir det bare samlet flinke & seriøse bloggere, i forskjell til det det er på blogg.no.

Selv om jeg ikke flytter over helt enda, håper jeg likevel dere vil følge meg videre på et nytt eventyr! Jeg kommer selvfølgelig til å skrive når jeg bytter over. Det lover jeg at dere får med dere, hehe 9829; Nå venter senga.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *