SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Var det din BH som ble vist under den første episoden av ‘Sirkus Northug’? Er du fortsatt sammen med Even Northug? Holder du på med Petter Northug? Har hørt så mange rykter om dere…
Jeg visste at noen av dere var interessert i privatlivet mitt, men REALLY?? Jeg har fått så mange spørsmål om det her at jeg føler jeg nesten bare må svare på det. For det første, nei, det var ikke min bh, nei, jeg er ikke sammen med Even lenger, og NEI, jeg holder ikke på med Petter! Haha, herregud, det siste spørsmålet toppet virkelig spørsmålsrunden. Tydeligvis er det to blogglesere som har sett meg og Petter sammen i forrige uke, og de har vel laget noen rykter da… Men altså: nei nei nei.

Hvorfor slettet du innlegget du skrev den 10.01.14 om neverlandapocalypse.blogg.no?
Det gjorde jeg fordi jeg fikk en mail fra hennes mor om at hun ville ha det slettet. Dette på grunn av private grunner. Så da slettet jeg det selvfølgelig med en gang!!

Har du prøvd «naked 2»?
Nei, det har jeg dessverre ikke, men jeg har veldig lyst til å prøve de ut. Det er så mange fine farger!

Retter du håret ditt? 
Ja, jeg gjør det. Og jeg gjør det nesten hver dag også – ikke bra! Anbefales heller ikke å gjøre det så mye.

Noe du angrer på å ha kjøpt? 
Ja, det er vel det… men ikke noe spesielt som jeg kommer på nå. Er jo altlid en topp eller genser som man finner ut at man aldri har brukt siden man kjøpte den.

Av klærne dine, kjøper du mest eller får du tilsendt mest fra sponsorer?
Etter at jeg ble student og ikke hadde like mye penger å rutte med, så får jeg nok tilsendt mest klær fra sponsorer. Jeg har et par faste sponsorer som jeg får klær av en gang i måneden. Hjelper veldig!

Hvilke spørsmål får du oftest?
Hmm… vanskelig spørsmål, haha. Får veldig mange «hvor er den fra?»-spørsmål, men ikke noe spesifikt som jeg kommer på nå.

Er du opptatt med og se bra ut?
Både ja og nei. Jeg vil jo gjerne se bra ut hvis jeg skal ut med venner og på byen, men hvis jeg bare skal til butikken så tenker jeg aldri over hvordan jeg ser ut eller hva jeg har på meg. 

Beste du får til middag?
Biff med poteter (helst ikke pommes frites), gulrøtter, brokkoli & béarnaise. NAAAAAMM!!

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser faktisk ikke så mange blogger.. Jeg følger en del blogger på bloglovin’ og der kan jeg se når bloggene er oppdatert, så da tar jeg meg en titt innom bloggene hvis innleggene virker interessante.

Har du kjæreste?
Nei, jeg har ikke kjærste, og jeg føler heller ikke jeg har så veldig behov for det akkurat nå. Bank i bordet! Plutselig kommer det en fyr fra intet som stjeler all min oppmerksomhet.

Går du på noe idrett? 
Nei, jeg gjør ikke det, og jeg har faktisk aldri gjort det heller. Har tenkt veldig på å starte på sandvolleyball til sommeren fordi det virker veldig gøy og fordi det er bra trening. I tillegg ligger sandvolleyballbanene der de trener bare noen hundre meter unna meg. Vi får se hva jeg gjør når sommeren nærmer seg. Noen av dere som går på det og kan anbefale sandvolleyball?

Når starter du å lage gratis design? Og hvordan klarte du det?
Jeg startet i 2011 med å lage gratis design. Jeg hadde tidligere lært meg HTML og CSS via piczo, og litt via blogg.no, så det var ikke så veldig vanskelig for meg. Det ligger fortsatt noen gratis design ute på cmndesign.blogg.no, men noen av de er litt ødelagt fordi kodene/bildene er så gamle.

Er det mye snø i Oslo?
Forrige helg kom snøen for fullt til Oslo, så nå er det skikkelig vinter her. Gleder meg masse til å gå på ski når jeg blir frisk om 2 uker!

Hvordan får du flat mage?
Jeg har ganske «naturlig» flat mage fra før av. Altså: hvis jeg spiser usunn mat så legger fettet seg på lår og rumpe, aldri på magen/overkroppen. I tillegg har jeg en kropp som klarer å beholde muskler lenge (??) – hvis jeg har trent mage godt i noen uker, så trenger jeg ikke å trene magen på en stund for at den skal holde på musklene. Veldig fornøyd med det! Men jeg skal fortsatt få favorittmagen til sommeren. Skal starte å trene for fullt neste måned.

Hvor bor/bodde dere i Hemsedal?
Vi bodde på Alpin hyttene et lite stykke unna Ica. Veldig bra hytter faktisk, spesielt dynene de hadde der!

Har du noen gang farget håret ditt? 
Hahaha, ja! I 7. klasse var håret mitt oransje, i FLERE MÅNEDER! Herregud, er det mulig å være så blind. Jeg skulle jo selvfølgelig prøve å bli blond, men det gikk veldig dårlig når man farged det hjemme. Det stå helt grusomt ut. 

Skal starter på VGs snart og lurte på om du kunne anbefale et par skoler du vet om. Du nevnte Bjerke er det noen andre?
Jeg tror det spørs helt på hva du skal gå og hvordan skole du allerede er vant til. Bjerke er en ganske «liten» skole i forhold til for eksempel Elvebakken (med tanke på antall elever). Jeg var veldig vant til små klasser fra ungdomsskolen så Elvebakken hadde nok blitt litt for stort for meg. Har venner som har gått på Elvebakken som sa at de så nye elever hver dag. På bjerke «kjenner» liksom alle hverandre, så det blir mye koselige etter min mening. Er litt vanskelig for meg å anbefale deg noen skole fordi jeg har ingen erfaring fra de andre skolene. Men prøv å dra på så mange Åpen dag som mulig! Det får du veldig nytte av.

Vet det er litt privat, men hvorfor har du ikke et så godt forhold med dine foreldre? Skjønner godt hvis det er noe du syntes er upassende å svare på, men både jeg og veldig mange andre er litt nysgjerrige 9825;
Det tror aldri jeg kunne forklarte dere det… Først og fremst fordi det er så mye å si, og for det andre fordi det er få som forstår hvorfor. Mamma har vært syk siden barndommen, og jeg har en pappa som er uviten om at jeg lever. Mer enn det ønsker jeg ikke å si noe om, og det tror jeg dere forstår også.

Dine favoritt bilderedigerings apper? Som er gratis!
Jeg har betalt for mange av redigeringsappene mine faktisk… Anbefaler virkelig Afterlight, men den koster 7,-, ellers har jeg PS Express som er gratis, Squaready og Pic Jointer. De to siste appene er ikke så veldig redieringsapper, men mest til å sette inn bildene i ramme & collage.

Hvordan er den grå genseren med hvit «skjorte» inni i størrelsen? Normal? Er den lang? Måtte du betale toll?
Den er ganske normal i størrelsen. Jeg bestilte small og den passer perfekt! I tillegg må jeg legge til at den ser helt fantastisk ut i virkeligheten. Mye finere enn på bildene, selv om den ser bra ut på bildene. Elsker den! Og nei, jeg betalte ikke toll.

TAGGER FOR DETTE INNLEGGET:

#spørsmålsrunde #carolinemaria #northug #sminke #klær #mote #fotografi #blogg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *